Inredningsbutiker i Göteborg

Spara och dela med dig

Den här idén skulle egentligen ha fått premiär i samband med redesignen av inredningsbloggen som jag håller på att snickrar på men vad sjutton – jag slänger upp den nu istället. Om du har vägarna förbi Göteborg och känner dig sugen på att shopppa nya möbler och andra roliga prylar har jag satt ihop den här sidan som listar bra inredningsaffärer i Göteborg.

Tipsa om din favoritinredningsbutik

Om ni själva har egna favoritbutiker som inte är med så skriv in tipset i kommentarsfältet nedan. Skriv gärna vilken inriktning och inredningsstilar man kan förvänta sig att hitta i butiken.

Kolla in karta över roliga och bra inredningsbutiker i Göteborg. Jag kommer kontinueligt uppdatera kartan med bättre beskrivningar också.  Glöm inte att bokmärka inlägget!


Visa större karta

Kolla även in:

2 kommentarer till “Inredningsbutiker i Göteborg”

  1. Artilleriet

    Ni måste tipsa era läsare om den nyöppnade fantastiska inredningsbutiken Artilleriet som ligger på Magasinsgatan 19! Den är i världsklass det bästa jag upplevt på länge! Många märken som ingen annan har och en unik still. Ägarna var så trevliga och hjälpsamma! De har nu också webshop! Jag hittade butiken för att jag läser trendenser och nu hat tant Johanna från Elle också skrivit om butiken.

  2. Skandinaviska designklassiker under samma tak | Homey

    [...] du istället vägarna förbi Göteborg så passa även på kolla in Homeys guide till inredningsbutiker i stan. NERPLITAT 8 Feb 13 Kolla även in:Inredningsbutiker i GöteborgDen här idén skulle [...]

Skriv en kommentar